Η Volkswagen teasάρει το Aero B. Στην αγορά το 2023

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του Aero B, ενός ηλεκτρικού σεντάν μοντέλου που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2023, με το πρωτότυπο του να παρουσιάζεται τον Απρίλιο. Και αυτό θα βασίζεται στην MEB πλατφόρμα του VW Group και για την ώρα δεν είναι σαφές εάν ονομαστεί Aero B, ID. Aero. ID.6 ή κάπως αλλιώς.

Ο Herbert Diess, CEO της VW χαρακτήρισε το Aero B ως την ηλεκτρική εναλλακτική του Passa. Θα είναι διαθέσιμο ως σεντάν και ως wagon, με την παραγωγή του να γίνεται στο εργοστάσιο της Volkswagen στο Emden της Γερμανίας και θα προσφέρεται τόσο ως πισωκίνητο, όσο και ως τετρακίνητο. Η κορυφαία έκδοση θα ονομαστεί GTX και θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 5,6 δευτερόλεπτα.

Η μπαταρία θα υποστηρίζει ταχυφόρτιση με φορτιστή 200 kW, ο οποίος θα προσθέτει 230 χλμ αυτονομίας σε 10 λεπτά φόρτισης. Η αυτονομία του μοντέλου αναμένεται να φτάνει έως και τα 700 χιλιόμετρα ανά φόρτιση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...