Το Hyundai Elantra N είναι σημαντικά ταχύτερο από το νέο Subaru WRX

Σχετικά άρθρα

Στα χαρτιά, το τετρακίνητο Subaru WRX δείχνει να έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στο μπροστοκίνητο Hyundai Elantra N, αλλά η πράξη είναι αρκετά διαφορετική.

Η πέμπτη γενιά του WRX βασίζεται στην SGP (Subaru Global Platform) πλατφόρμα και κάτω από το καπό διαθέτει έναν 2,4-λίτρων turbo boxer κινητήρα, απόδοσης 275 ίππων με 350 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Από την άλλη, το κορεάτικο μοντέλο πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Αμερικής και κινείται από τον γνωστό 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 280 ίππων με 392 Nm ροπής. Αυτός μεταφέρει την κίνηση στον εμπρός άξονα, με την Hyundai να τον συνδυάζει ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr