Αυτόματο Hyundai Elantra N απέναντι στο Kia Stinger GT. Ποιο είναι ταχύτερο;

Σχετικά άρθρα

To Elantra N παρουσιάστηκε πέρσι το καλοκαίρι και από τις αρχές του χρόνου που ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του στην αγορά της Αμερικής έχει αποδείξει πόσο γρήγορο είναι, έχοντας σταθεί δίπλα στο νέο Subaru WRX, στο VW Golf GTI, στο Honda Civic Type R και στο Honda Accord με τον 2-λιτρο turbo κινητήρα.

Σειρά τώρα παίρνει το Kia Stinger GT, το οποίο είναι σαφώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις αυτοκίνητο, όπως επίσης και πιο ισχυρό αλλά και πιο βαρύ.

Το Hyundai Elantra N κινείται από τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 280 ίππων με 392 Nm ροπής. Αυτός μεταφέρει την κίνηση στον εμπρός άξονα, με την Hyundai να τον συνδυάζει με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Από την άλλη, το Kia Stinger GT παίρνει κίνηση από έναν V6 3,3-λίτρων turbo κινητήρα απόδοσης 365 ίππων και 510 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...