Η Audi αυξάνει την προσφορά για την McLaren F1 κατά 44%

Σχετικά άρθρα

Παρότι η πλευρά της McLaren -δια στόματος του CEO της McLaren Racing, Zak Brown– έχει αρνηθεί κατηγορηματικά το ενδεχόμενο εξαγοράς της από την Audi, επιμένοντας ότι η εταιρεία του δεν ήταν προς πώληση ή ότι δεν αναζητά μετοχικούς εταίρους, ο Αμερικάνος επιχειρηματίας έχει παραδεχτεί ότι η Audi και η McLaren έχουν βρεθεί στο ίδιο τραπέζι για συνομιλίες.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg, που επικαλείται το γερμανικό μέσο Automobilwoche, η Audi και η McLaren αναμένουν να υπογράψουν σήμερα, Δευτέρα, μια επιστολή προθέσεων, ενώ το εποπτικό συμβούλιο της VW θα συναντηθεί για να συζητήσει μια συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρίες, αργότερα αυτόν τον μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Audi φέρεται να έχει αυξήσει την προσφορά της για την απόκτηση μεριδίου της McLaren Racing από τα €450 εκατομμύρια σε €650 εκατομμύρια, ήτοι μια αύξηση κατά 45%. Η γερμανική εταιρία με έδρα το Ingolstadt ενδιαφέρεται και για την εταιρία κατασκευής των βρετανικών supercars (McLaren Automotive).

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...