Binotto: Είναι νωρίς για να ορίσουμε 1ο και 2ο οδηγό

Σχετικά άρθρα

Έχουν διεξαχθεί ήδη τα τρία πρώτα GP της φετινής σεζόν της Formula 1 και ο Charles Leclerc βρίσκεται στη κορυφή του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει 71 βαθμούς, 38 περισσότερους από τον Carlos Sainz που βρίσκεται στη 3η θέση με 33 βαθμούς.

Παρότι ο Μονεγάσκος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 1η θέση, η Ferrari δεν θα ορίσει No.1 και No.2 πιλότο, τουλάχιστον προσώρας, με τον Mattia Binotto σε δηλώσεις του να επιμένει πως η Ferrari δεν έχει πρώτο και δεύτερο οδηγό, με τους δύο πιλότους της να είναι ελεύθεροι να μάχονται στη πίστα, με την ομάδα να μην δίνει team orders:

Έχουν γίνει τρεις αγώνες μέχρι τώρα. Υπάρχουν ακόμη 19-20 αγώνες οπότε το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Οι οδηγοί μας είναι ελεύθεροι να αγωνίζονται και ανυπομονώ και απολαμβάνω το γεγονός να παλεύουν για μια καλή θέση και την πρώτη θέση, αν είναι δυνατόν.

Ο Leclerc είπε πως έχει καταφέρει να καταλάβει το πως λειτουργεί το φετινό μονοθέσιο από πολύ νωρίς στη σεζόν. Όπως είπε:

Είναι σίγουρα ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο. Νομίζω ότι μέχρι τώρα ταιριάζει καλά στην οδήγησή μου. Κατάλαβα το μονοθέσιο πολύ νωρίς στη σεζόν και νομίζω ότι αυτό με βοηθά προς το παρόν. Αυτή ήταν μια καλή έκπληξη. Αλλά ναι, προφανώς πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Προς το παρόν, τα πάω εξαιρετικά καλά.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα είναι αρκετά τρελά στην Ίμολα για εμάς. Προφανώς, εκτός από αυτό, θα είναι επίσης ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο όπου θα έχουμε έναν αγώνα σπριντ. Αν είναι ο σωστός δρόμος για να το κάνεις ή όχι, δεν ξέρω. Νομίζω ότι θα έχουμε την απάντηση μετά το Σαββατοκύριακο.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πολύς ενθουσιασμός, αλλά πρέπει επίσης να βεβαιωθούμε, ως ομάδα, ότι δεν προσπαθούμε να παρακάνουμε πράγματα, γιατί θα υπάρχουν πολλές προσδοκίες όπως πάντα. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...