Αποχώρησε ο επικεφαλής του αυτοκινήτου της Apple μετά από 7 μήνες

Σχετικά άρθρα

Τον προηγούμενο Νοέμβριο, η Apple προσέλαβε τον πρώην επικεφαλής του λογισμικού του Autopilot της Tesla, ώστε να βοηθήσει στην εξέλιξη του αυτοκινήτου που τόσα χρόνια φημολογείται ότι έχει στα σκαριά η εταιρία πίσω από το iPhone.

Ο λόγος για τον Christopher “CJ” Moore, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας που εργάζεται στο αυτόνομο αυτοκίνητο της Apple, αλλά τώρα -μόλις μετά από επτά μήνες- γίνεται γνωστό ότι ο Moore αφήνει την Apple για λογαριασμό της Luminar Technologies.

Αυτή η τελευταία αποχώρηση στην Apple πρέπει να είναι μία από τις ταχύτερες περιπτώσεις εναλλαγής εργαζομένων ανώτατου επιπέδου μέχρι στιγμής, κάτι που λέει πολλά δεδομένου του ρυθμού με τον οποίο τα στελέχη της Apple έρχονται και φεύγουν. Μάλιστα, το Bloomberg αναφέρει ότι σε αυτό το σημείο, σχεδόν όλες οι ηγετικές θέσεις στο φημολογούμενο έργο αυτοκινήτου της Apple είναι κενές.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...