Αποχώρησε ο επικεφαλής του αυτοκινήτου της Apple μετά από 7 μήνες

Σχετικά άρθρα

Τον προηγούμενο Νοέμβριο, η Apple προσέλαβε τον πρώην επικεφαλής του λογισμικού του Autopilot της Tesla, ώστε να βοηθήσει στην εξέλιξη του αυτοκινήτου που τόσα χρόνια φημολογείται ότι έχει στα σκαριά η εταιρία πίσω από το iPhone.

Ο λόγος για τον Christopher “CJ” Moore, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας που εργάζεται στο αυτόνομο αυτοκίνητο της Apple, αλλά τώρα -μόλις μετά από επτά μήνες- γίνεται γνωστό ότι ο Moore αφήνει την Apple για λογαριασμό της Luminar Technologies.

Αυτή η τελευταία αποχώρηση στην Apple πρέπει να είναι μία από τις ταχύτερες περιπτώσεις εναλλαγής εργαζομένων ανώτατου επιπέδου μέχρι στιγμής, κάτι που λέει πολλά δεδομένου του ρυθμού με τον οποίο τα στελέχη της Apple έρχονται και φεύγουν. Μάλιστα, το Bloomberg αναφέρει ότι σε αυτό το σημείο, σχεδόν όλες οι ηγετικές θέσεις στο φημολογούμενο έργο αυτοκινήτου της Apple είναι κενές.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia και η Nissan γνωρίζουν και πότε κάνεις σεξ

Τα αποτέλεσμα της έκθεσης του μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος Mozilla δείχνουν πως οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες παραδέχονται ότι μπορεί να πωλούν τα προσωπικά δεδομένα των οδηγών...

Αυτόνομο ρομποταξί έπεσε σε φρέσκο τσιμέντο και άλλο τράκαρε με πυροσβεστικό

Τα αυτόνομα ρομποταξί της Cruise τράβηξαν για ακόμη μια φορά τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω τους αυτή την εβδομάδα και αφού προκάλεσαν μποτιλιάρισμα στους...