Polestar 2 BST Edition 270 με 476 άλογα και περιορισμένης παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Η Polestar επεκτείνει την γκάμα των Polestar Engineered προϊόντων και παρουσιάζει σήμερα το Polestar 2 BST edition 270. Η εν λόγω έκδοση θα βγει σε περιορισμένο αριθμό 270 μονάδων, οι οποίες θα γίνουν διαθέσιμες αποκλειστικά σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Κίνα. Η παραγωγή σχεδιάζεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2022, με τις παραδόσεις να ξεκινούν από το τέταρτο τρίμηνο.

Το αυτοκίνητο διαθέτει μηχανικές τροποποιήσεις μαζί με μικρές σχεδιαστικές βελτιώσεις και το αποτέλεσμα -σύμφωνα με την εταιρία- είναι ένα αυτοκίνητο που προσφέρει μια ανώτερη δυναμική εμπειρία πίσω από το τιμόνι.

Το Polestar 2 BST edition 270 φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας ανά άξονα), όπου αποδίδουν 350 kW (476 άλογα) και 680 Nm, με την ενέργεια να αποθηκεύεται σε μια μπαταρία 78 kWh. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 4,4 δευτ., με τα 80-120 χλμ/ώρα να έρχονται σε μόλις 2,2 δευτερόλεπτα.

Η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 25 χλστ, χάρη στα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ Ohlins 2-δρόμων, με τις μπουκάλες να είναι τοποθετημένες κάτω από το καπό. Ακόμα, υπάρχει μπάρα θόλων, 20% πιο άκαμπτα ελατήρια και μοναδικές νέες μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, η σχεδίαση των οποίων είναι εμπνευσμένη από αυτές του Polestar 1. Τα ελαστικά είναι Pirelli P Zero και διαστάσεων 245/35, έχοντας αναπτυχθεί ειδικά για το αυτοκίνητο, ενώ διαθέτει 4πίστονα φρένα της Brembo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Volvo μειώνει το μερίδιο της στην Polestar

Η Volvo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διανείμει στους μετόχους της το 62,7% του μεριδίου της στην Polestar Automotive Holding, αξίας 9,5 δισεκατομμυρίων κορωνών (850...