Η Dacia σταματά να δέχεται παραγγελίες των LPG μοντέλων της στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

Η Dacia είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία που προσφέρει Bi-Fuel παραλλαγές σε ολόκληρη τη γκάμας της, με τα Sandero και Duster να είναι τα δύο της μοντέλα διπλού καυσίμου (LGP/βενζίνη).

Σήμερα, η ρουμάνικη εταιρία έκανε γνωστό ότι σταμάτησε προσωρινά να δέχεται παραγγελίες για τα προαναφερθέντα μοντέλα υγραερίου στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, λόγω συνεχιζόμενων προβλημάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού, χωρίς να δίνει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνουν ξανά διαθέσιμα.

Εκπρόσωπος της Dacia δήλωσε:

Η αλυσίδα εφοδιασμού υγραερίου αντιμετωπίζει επί του παρόντος προβλήματα που δημιουργούν βιομηχανική έλλειψη. Η Dacia θα αναστείλει προσωρινά τις παραγγελίες για εκδόσεις εξοπλισμένες με τον ECO-G κινητήρα ορισμένων μοντέλων.

Ο αριθμός των πρατηρίων καυσίμων που προσφέρουν υγραέριο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε από περίπου 1.400 σε μόλις 368 μέσα στα τελευταία δύο χρόνια. Ταυτόχρονα, οι τιμές του υγραερίου έχουν ανέβει, μειώνοντας σημαντικά τα οικονομικά οφέλη σε σύγκριση με άλλα καύσιμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...