Το Michelin Primacy 4+ προσφέρει ασφάλεια ακόμη και όταν έχει φθαρεί

Σχετικά άρθρα

Η Michelin κατάφερε να κάνει το καλό καλύτερο και κυκλοφόρησε στην αγορά το Primacy 4+. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό ελαστικό, την εξέλιξη του Primacy 4, που έχει σχεδιαστεί για σεντάν και για SUV μοντέλα που διανύουν τόσο καθημερινά ταξίδια, όσο και μεγάλα οικογενειακά ταξίδια.

Το ελαστικό διαθέτει την τεχνολογία EverGrip και το τελευταίας γενιάς μείγμα γόμας υψηλών επιδόσεων που αυτο-αναγεννάται. Το μείγμα διαθέτει δύο διαφορετικά χαρακτηριστικά ακαμψίας που εξασφαλίζουν πως το ελαστικό διατηρεί τις επιδόσεις του στην ασφάλεια, ακόμα και όταν έχει φθαρεί.

Χάρη στη τεχνολογία MaxTouch Construction, που βελτιστοποιεί το ίχνος των ελαστικών στο οδόστρωμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης, επιβράδυνσης, καθώς και τις πλευρικές δυνάμεις, ο οδηγός απολαμβάνει σιγουριά και άριστη διάρκεια ζωής χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο.

Το Primacy 4+ έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα, τόσο όταν είναι καινούργιο, όσο και όταν φθαρεί, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια ζωής του. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στα δύο συνδυασμένα στρώματα καουτσούκ που αντισταθμίζουν την απώλεια βάθους πέλματος, επιτρέποντας την αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού ακόμα και όταν το ελαστικό είναι φθαρμένο.

Το Primacy 4+ προσφέρει μεγάλη αντοχή στον χρόνο, αλλά και τις καλύτερες επιδόσεις φρεναρίσματος στο βρεγμένο οδόστρωμα, μέχρι το επιτρεπόμενο όριο φθοράς πέλματος, όπως και βέλτιστο έλεγχο στην υδρολίσθηση.

Το Michelin Primacy 4+ που ξεχωρίζει για την μεγάλη διάρκεια ζωής του, προφέρεται σε 96 διαστάσεις από 16-19 ίντσες, φτάνοντας τις 121 διαστάσεις από 16 έως 21 ίντσες μέχρι το τέλος του 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φθείρουν γρηγορότερα τα ελαστικά τους

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων παρατηρούν πως τα ελαστικά τους φθείρονται γρηγορότερα συγκριτικά με τα ελαστικά σε αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, σύμφωνα με πρόσφατη...

Δες πως συμπεριφέρεται ένα ελαστικό από μέσα

Κάποιος τοποθέτησε μια GoPro στο εσωτερικό μιας ζάντας για να δούμε πως συμπεριφέρεται ένα ελαστικό, όταν το αυτοκίνητο κινείται στον δρόμο. Μέσα στη ζάντα έχουν...

H Continental περικόπτει 7.150 θέσεις εργασίας

Η Continental έκανε γνωστό ότι μειώνει περίπου 7.150 θέσεις από τον κλάδο των αυτοκινήτων της, μια μείωση που αντιπροσωπεύει περίπου το 3,6% του παγκόσμιου...