Σε μια σειρά παρουσιάσεων προχώρησε σήμερα η Dodge με την εταιρία να προσφέρει ειδικές εκδόσεις των Challenger και Charger που φέτος θα ολοκληρωθεί η παραγωγή της τρέχουσας γενιάς τους, ενώ διαθέσιμο γίνεται ξανά το Durango SRT Hellcat.

Τα Challenger και MY2023 είναι διαθέσιμα σε 7 νέες εκδόσεις που αντλούν έμπνευση “από την κληρονομιά της εταιρίας”, ενώ θα προσφέρονται και σε τέσσερα νέα εξωτερικά χρώμα: τα B5 Blue, lum Crazy, (μωβ), Sublime (πράσινο) και Destroyer Grey. Επίσης τα MY2023 Charger και Challenger θα διαθέτουν ένα ειδικό ταμπελάκι “Last Call”.

1

Το Durango SRT Hellcat επανέρχεται στη παραγωγή εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, με το αυτοκίνητο να ζυγίζει 2.590 κιλά και να κρύβει κάτω από το καπό του τον V8 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο Hellcat κινητήρα απόδοσης 710 ίππων με 875 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,5 δευτερόλεπτα, το 400άρι σε 11,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 290 χλμ/ώρα.

2

Επίσης η Dodge κάνει διαθέσιμη την cabrio μετατροπή του Dodge Challenger μέσω των επίσημων αντιπροσώπων της. Η μετατροπή θα γίνεται όχι από την ίδια, αλλά από την Drop Top Customs, με το κόστος της να ανέρχεται στα 25.999 δολάρια χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος του αυτοκινήτου.

Το Dodge Challenger Convertible συνοδεύεται από τρία χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή 58.000 χλμ (36.000 μίλια), όποιο έρθει πρώτο.