Εντυπωσιακό μπουκάλι ουίσκι από ανακυκλωμένα υλικά της Bentley

Σχετικά άρθρα

Η Bentley και το αποστακτήριο Macallan επεκτείνουν τη συνεργασία τους και παρουσιάζουν το The Macallan Horizon, ένα single malt ουίσκι που βρίσκεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό μπουκάλι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά της Bentley.

Σύμφωνα με τις δύο εταιρίες το οριζόντιο μπουκάλι ενσωματώνει μια κοινή φιλοδοξία για την οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος από την πλούσια κληρονομιά και των δύο εμπορικών σημάτων.

Το Macallan Horizon θα κυκλοφορεί σε περιορισμένη παραγωγή, με το χειροποίητο γυάλινο στριφτό κατά 180 μοίρες μπουκάλι του να μην μοιάζει με κανένα άλλο μπουκάλι ουίσκι.

Γύρω από το μπουκάλι έχουν χρησιμοποιηθεί επαναχρησιμοποιημένα υλικά και υλικά ηθικής προέλευσης, όπως χαλκός από αχρησιμοποίητους μικρούς αποστακτήρες αλκοολούχων ποτών που βρίσκονται στο πρώην αποστακτήριο της Macallan.

Επίσης συναντάμε αλουμίνιο που ανακυκλώνεται από την παραγωγή των Continental GT, Flying Spur και Bentayga στο Crewe της Αγγλίας και ανακυκλωμένο ξύλο και από τις δύο μάρκες.

Το δέρμα που χρησιμοποιείται είναι το χαμηλότερο σε CO2 στον κόσμο και προέρχεται από τη Σκωτία και είναι το ίδιο που έχει χρησιμοποιηθεί και στο εσωτερικό της Bentley Mulliner Batur.

Οι εταιρείες δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη την τιμή του The Macallan Horizon, η κυκλοφορία του οποίου έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...