Η Porsche Tequipment, το τμήμα της γερμανικής εταιρείας για αυθεντικά αξεσουάρ και αναβαθμίσεις, προσφέρει μια η σκηνή οροφής που μπορεί να τοποθετηθεί στις 911, Macan, Cayenne, Panamera και Taycan, ανεξάρτητα αν έχουν ράγες οροφής. Η οροφή δεν μπορεί να τοποθετεί στις GT, Cabriolet και Targa εκδόσεις της 911.

Η σκηνή μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες και είναι κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου. Έχει διαστάσεις 2,1 μέτρα x 1,3 μέτρα και συνοδεύεται από ενσωματωμένο στρώμα, με τα πλαϊνά τοιχώματα να μιμούνται το στυλ της 911, ενώ σε πολλά σημεία υπάρχουν τα λογότυπα της Porsche.

Η Porsche προσφέρει την σκηνή οροφής σε δύο διαθέσιμους χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο-ανοιχτό γκρι και μαύρο-σκούρο γκρι. Ακόμη πιο πρωτότυπα αξεσουάρ Porsche για κάμπινγκ θα προστεθούν σύντομα στον κατάλογο, συμπεριλαμβανομένης μιας εσωτερικής σκηνής, μιας θερμαινόμενης κουβέρτας και μιας διάταξης τσάντας παπουτσιών.

Οι παραδόσεις της σκηνής οροφής αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Η τιμή της ορίζεται στα 4.980 ευρώ