Τα τελευταία χρόνια οι τιμές των μεταχειρισμένων Toyota Supra προηγούμενης γενιάς έχουν “εκτοξευθεί” και μια Supra Turbo του 1994 πρόσφατα πουλήθηκε για 232.000 δολάρια. Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε εργοστασιακή κατάσταση και αγοράστηκε καινούργιο τον Αύγουστο του 1994. Από τότε είχε έναν ιδιοκτήτη που διένυσε με αυτό 21.402 χλμ.

Το ιαπωνικό σπορ μοντέλο είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, με τον 3,0-λιτρο twin-turbo 2JZ-GTE κινητήρα να αποδίδει 320 άλογα με 427 Nm ροπής και να συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο της Getrag.

Είναι ατρακάριστο, διαθέτει την προαιρετική πίσω μεγάλη αεροτομή και αφαιρούμενη οροφή. Επίσης από επιπλέον εργοστασιακό εξοπλισμό φέρει ενσωματωμένα φώτα ομίχλης, υαλοκαθαριστήρα πίσω παραθύρου, πρόσθετους αεραγωγούς, ηλεκτρικά ελεγχόμενη κεραία και γυαλιστερή απόληξη εξάτμισης.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν μαύρα δερμάτινα bucket καθίσματα, ηχοσύστημα 7 ηχείων με γούφερ, cruise conrol, αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικές κλειδαριές, ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού.

To εν λόγω αυτοκίνητο αγοράστηκε καινούριο για 48.895 δολάρια το 1994. Με τον υπολογισμό του πληθωρισμού, αυτό το ποσό αναλογεί σήμερα σε 97.715 δολάρια.