Στις αρχές του χρόνου η Hennessey παρουσίασε το Bronco VelociRaptor 400 και τώρα η αμερικάνικη εταιρία μας δείχνει τη δυνατότερη έκδοση του μοντέλου που ετοίμασε, το VelociRaptor 500.

Αυτό είναι το όγδοο μοντέλο που φέρει το λογότυπο VelociRaptor από την ομάδα ανάπτυξης της Hennessey, με το Bronco VelociRaptor 500 να είναι πιο δυνατό και πιο ικανό από το εργοστασιακό Bronco Raptor της Ford, στο οποίο βασίζεται.

Οι μηχανικοί της Hennessey τοποθέτησαν νέο intercooler, νέο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα και μια χαμηλής ροής εξάτμιση. Ο 3,0-λιτρος twin-turbo V6 κινητήρας του Bronco VelociRaptor 500 αποδίδει σχεδόν 20% περισσότερη ισχύ, και πιο συγκεκριμένα 500 ίππους και 746 Nm ροπής.

Η ομάδα μηχανικών του βελτιωτικού οίκου έχει ενισχύσει την παρουσία και το στυλ του μοντέλου, τοποθετώντας τα γραφικά Hennessey Heritage, διακοσμημένα με ένα Hennessey bucking bronco.

Η τιμή του πακέτου ανέρχεται σε 32.950 δολάρια, το οποίο διαθέτει ακόμα νέους προφυλακτήρες, μοναδικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών της Hennessey με ελαστικών 37 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν κεντημένα τα λογότυπα της Hennessey στα προσκέφαλα, πατάκια παντός καιρού και ταμπελάκι με τον αύξοντα αριθμό.