Ένα σοκαριστικό βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία της Φλόριντα με την καταδίωξη μιας κλεμμένης Maserati. H καταδίωξη είχε άσχημη κατάληξη αφού το όχημα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια εκτοξεύθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε ανάποδα. Τραγικός απολογισμός ένας νεκρός και δύο τραυματίες. Όλοι τους ανήλικοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις έφηβοι έκλεψαν μια Maserati στη Φλόριντα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Σε βίντεο που ανέβασε η αστυνομία, το οποίο καταγράφηκε από ελικόπτερο της Αστυνομίας, δυο περιπολικά πλησιάζουν το κλεμμένο όχημα με τους αστυνομικούς να κάνουν νόημα στον οδηγό να σταματήσει.

Ο 15χρονος που βρισκόταν στη θέση του οδηγού ανέπτυξε ταχύτητα, που έφτασε τα 200 χλμ/ώρα, προκειμένου να ξεφύγει. Όμως στη συνέχεια ο 15χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κινούμενος με 130 χλμ/ώρα, το οποίο εκτοξεύθηκε στον αέρα και κατέληξε ανάποδα στο έδαφος. Κανείς από τους τρεις εφήβους που βρίσκονταν στο αμάξι δεν είχε δίπλωμα.

Ο απολογισμός ήταν τραγικός, καθώς ο 15χρονος συνοδηγός της Maserati έχασε τη ζωή του κατά την πρόσκρουση. Ο 16χρονος οδηγός και ένας ακόμα 15χρονος νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.