H Alfa Romeo παρουσιάζει το πρόγραμμα Alfa Romeo Classiche

Σχετικά άρθρα

Στην φετινή έκθεση Auto e Moto d’Epoca, μια από τις πλέον σημαντικές για τα κλασσικά οχήματα στην Ευρώπη, η Alfa Romeo ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος Alfa Romeo Classiche.

Αυτό περιλαμβάνει ένα σύνολο υπηρεσιών και προνομίων ειδικά σχεδιασμένων έτσι ώστε να προστατευθεί η ιστορική κληρονομιά της μάρκας. Για πρώτη φορά η ηγετική ομάδα της μάρκας έχει εμπλοκή στη διαδικασία και είναι χαρακτηριστικό ότι στην επιτροπή πιστοποίησης προεδρεύουν ο CEO της ιταλικής μάρκας, Jean Philippe Imparato και o επικεφαλής του τμήματος Heritage.

Το πρόγραμμα Alfa Romeo Classiche υποστηρίζεται και από το Μουσείο της Alfa Romeo, εκεί που βρίσκονται όλα τα τεχνικά έγγραφα, τα οποία χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των οχημάτων. Περιλαμβάνει τα πιστοποιητικά προέλευσης (Certificate of Origin) και αυθεντικότητας (Certificate of Authenticity).

Στο πρώτο, η Alfa Romeo δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψει κανείς την ιστορία του κλασσικού του αυτοκινήτου μέσω του αριθμού πλαισίου. Η υπηρεσία προσφέρει μια λεπτομερή ανάλυση σύμφωνα με τα αρχεία που διατηρεί το εργοστάσιο και αντιπαραβολή αυτών σε σχέση με τα χαρακτηριστικά (μηχανικά μέρη, αμάξωμα, διάκοσμος, κτλ.) του αυτοκινήτου.

Μετά τη λεπτομερή ανάλυση του κλασσικού αυτοκινήτου και έχοντας συμβουλευθεί τα σχετικά τεχνικά αρχεία της Alfa Romeo, η έκδοση του πιστοποιητικού αυθεντικότητας τονίζει την αξία του οχήματος. Η ανάλυση όλων των δεδομένων πραγματοποιείται από μια εξαιρετικά έμπειρη και εξιδεικευμένη ομάδα, η οποία αξιολογεί τα μηχανικά μέρη του υπό εξέταση αυτοκινήτου. Η εξέταση μπορεί να γίνει στους χώρους του Officine Classiche στο Mirafiori ή απευθείας στο χώρο σου.

Τέλος, υπάρχουν και οι υπηρεσίες ανακατασκευής (Restoration service), όπου η ίδια ομάδα ειδικών που φροντίζει τη συλλογή ιστορικών οχημάτων της Stellantis, φροντίζει και τα οχήματα των ιδιωτών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...