Παραιτήθηκε ο Thierry Bollore από τη θέση του CEO της Jaguar Land Rover

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε πως ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Thierry Bollore, υπέβαλε σήμερα τη παραίτησή του για προσωρικούς λόγους, με την αποχώρηση του να γίνεται στο τέλος του έτους, στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Bollore που κατείχε την θέση από τον Σεπτέμβριο του 2020 δήλωσε:

Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχουμε πετύχει στην Jaguar Land Rover τα τελευταία δύο χρόνια. Ο μετασχηματισμός και η επιτάχυνση της εταιρείας προς ένα βιώσιμο, κερδοφόρο μέλλον ως σύγχρονη επιχείρηση πολυτελείας βρίσκεται σε εξέλιξη με γοργούς ρυθμούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την αφοσίωση και το πάθος της και εύχομαι σε όλο τον οργανισμό το καλύτερο για το μέλλον.

Ο Natarajan Chandrasekaran, Πρόεδρος των Tata Sons, Tata Motors και Jaguar Land Rover plc δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Thierry για όλα όσα έκανε στην Jaguar Land Rover. Έθεσε τα θεμέλια για έναν επιτυχημένο μετασχηματισμό αφήνοντας την εταιρεία καλά προετοιμασμένη για το μέλλον.

Ο Adrian Mardell αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση του προσωρινού CEO. Ο Mardell εργάζεται στη Jaguar Land Rover εδώ και 32 χρόνια και είναι μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου τα τελευταία τρία χρόνια και οικονομικός διευθυντής της από τον Ιούνιο του 2019.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...