Horner: Ο Ricciardo ήταν η ιδανική επιλογή για τρίτος οδηγός

Σχετικά άρθρα

Ο Daniel Ricciardo επιστρέφει το 2023 στη Red Bull ως τρίτος οδηγός, με τον Christian Horner να λέει πως ο Αυστραλός ήταν η ιδανική επιλογή για τρίτος οδηγός της Red Bull, που στα καθήκοντά του θα είναι να συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις μάρκετινγκ, αλλά και να βοηθά τους Max Verstappen και Sergio Perez στον προσομοιωτή.

Ο Horner απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Ricciardo να γίνει κύριος οδηγός της Red Bull, αντικαθιστώντας τον Perez από το 2024, λέγοντας πως ο Checo έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο, απαντώντας με τον τρόπο του στον Ralf Schumacher, τον πρώην πιλότο της F1 και αδερφό του Michael Schumacher, που δήλωσε πως ο Verstappen θα ήθελε για teammate τον Ricciardo παρά τον Perez.

Ο Αυστραλός από τη μεριά του είπε πως μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών ήξερε πως πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα ως κύριος πιλότος μιας ομάδας, αφού θέλει να ξεκουραστεί.

Έτσι η πρόταση για να γίνει τρίτος οδηγός της Red Bull το 2023 κρίθηκε από τον ίδιο ως η ιδανική, με τον Ricciardo να λέει πως η απομάκρυνση από την ένταση μιας αγωνιστικής σεζόν θα του επιτρέψει επίσης να καταλάβει καλύτερα αν έχει το κίνητρο να θέλει να επιστρέψει το 2024 ως βασικός πιλότος μιας ομάδας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...