Οδηγός επέζησε από “θαύμα” μετά από σφοδρή σύγκρουση στα διόδια

Σχετικά άρθρα

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου περίπου στις 20:20 και καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, με το video να δείχνει τον οδηγό ενός αυτοκινήτου να πλησιάζει γρήγορα τον σταθμό διοδίων Shihe, στον αυτοκινητόδρομο Shengyang-Dalian, ο οποίος διέρχεται μεταξύ των πόλεων Shenyang και Dilian, των δύο μεγαλύτερων πόλεων στην επαρχία Liaoning της Κίνας.

https://youtu.be/zicJebRoY78

Για άγνωστο λόγο, ο οδηγός του αυτοκινήτου πλησίασε το σταθμό διοδίων με πολύ μεγάλη ταχύτητα και αντί να εισέλθει σε μία από τις λωρίδες, χτύπησε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό που υπάρχει ανάμεσα τους. Το στρογγυλεμένο σχήμα του διαχωριστικού λειτούργησε ως η τέλεια ράμπα, εκτοξεύοντας το αυτοκίνητο στον αέρα, για τουλάχιστον 6 μέτρα. Έπειτα, το αυτοκίνητο ξαναπέφτει στην άσφαλτο και προσγειώνεται με την οροφή του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο στις 20:39 και διαπίστωσαν ότι ο οδηγός είχε επιζήσει από τη σύγκρουση. Παρότι το αυτοκίνητο προσγειώθηκε με την οροφή του, τα συνεργεία της πυροσβεστικής από τον σταθμό διάσωσης του Sansanlibao κατάφεραν να βγάλουν εύκολα τον άνδρα από τα συντρίμμια. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματα που υπέστη, αλλά το ότι επιβίωσε είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...