Ενοποιούνται οι ομάδες των Google Maps και Waze

Σχετικά άρθρα

Η Google σχεδιάζει να συγχωνεύσει τις ομάδες που ασχολούνται με την ανάπτυξη των Χαρτών της και του Waze, την υπηρεσία χαρτογράφησης που απέκτησε το 2013. Η ενοποίηση των ομάδων πραγματοποιείται υπό την πίεση της μείωσης του κόστους από τον τεχνολογικό γίγαντα και είναι μια ακόμη ένδειξη ότι η Google θα ενοποιήσει το Waze με το Google Maps.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των 500 υπαλλήλων της Waze θα υπάγεται στον οργανισμό Geo της Google, ο οποίος επιβλέπει το Google Maps, το Google Earth και το Street View. Η Neha Parikh, η τρέχουσα διευθύνουσα σύμβουλος της Waze, θα παραιτηθεί από τη θέση της.

Η Google δήλωσε ότι προς το παρόν σκοπεύει να διατηρήσει το Waze ως αυτόνομη και ξεχωριστή υπηρεσία και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους περισσότερους από 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της. Μάλιστα, μέσα στο 2023 αναμένεται ο ριζικός επανασχεδιασμός του Waze και πιθανότατα θα δούμε καλύτερη επικοινωνία με άλλες εφαρμογές της Google.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...