H BAC γιορτάζει την παραγωγή του 150ού Mono

Σχετικά άρθρα

Η Briggs Automotive Company (BAC) κλείνει άλλη μια άκρως επιτυχημένη χρονιά με την παράδοση του 150ου Mono. Αυτό πρόκειται για το 29ο elite μοντέλο του Mono R, το οποίο βγήκε από το εργοστάσιο της στο Λίβερπουλ. Το αυτοκίνητο παραγγέλθηκε από τον Julien Begasse de Dhaem με έδρα το Χονγκ Κονγκ, ο οποίος συνδέθηκε στενά με την ομάδα σχεδιασμού της BAC και τον Daniel Youd.

Με την πρόσφατη επέκταση του δικτύου πώλησης της εταιρείας με γνώμονα την καινοτόμο τεχνολογία στη Γερμανία, στη Σιγκαπούρη και στη Μαλαισία, η BAC αύξησε γρήγορα το παγκόσμιο αποτύπωμα και την παρουσία της παγκοσμίως.

Το Mono σηματοδοτεί άλλη μια θεμελιώδη στιγμή στη λαμπρή ιστορία της μάρκας από την κυκλοφορία του από τους ιδρυτές του Neil και Ian Briggs το 2009, με το πρώτο μοντέλο Mono να κυκλοφόρησε το 2011.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...