VW Group. Στροφή στη ποιότητα

Σχετικά άρθρα

Ο CEO της Porsche και του VW Group, Oliver Blume, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του γερμανικού ομίλου, μίλησε για το πως προετοιμάζεται η γιγάντια αυτοκινητοβιομηχανία για το μέλλον, εξηγώντας τη στρατηγική που αναφέρεται στην εφαρμογή “καθαρών γλωσσών σχεδιασμού” που θα πρέπει να διακρίνουν καλύτερα τις μάρκες μεταξύ τους.

Ταυτόχρονα, το VW Group υπόσχεται μια “ποιοτική επίθεση” υπό το φως της κριτικής που έχουν δεχθεί αυτοκίνητα όπως το Golf και το ID.3 λόγω των πλαστικών στο εσωτερικό τους και των επιφανειών αφής τους στο τιμόνι και στη κεντρική κονσόλα. Ήδη έχει ανακοινωθεί η κατάργηση των κουμπιών αφής στο τιμόνι και η αντικατάστασή τους από φυσικά κουμπιά, με τον Blume να λέει πως το Golf “θα ζήσει” στην εποχή του ηλεκτρισμού, μαζί με το Tiguan.

Τον περασμένο μήνα, ο CEO της VW, Thomas Schafer, επιβεβαίωσε την ένατη γενιά του Golf και υπαινίχθηκε ότι θα είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο τοποθετημένο κάτω από το ID.3. Θα μπορούσε να ονομάζεται ID. Golf και θα συνεχίσει να προσφέρεται και σε GTI έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...