Η Subaru γιορτάζει τα 50 χρόνια τετρακίνησης με το Forester XT-Edition στην Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Το 2022 η Subaru γιορτάζει τα 50 χρόνια από την στιγμή που τοποθέτησε για πρώτη φορά σε μοντέλο της ένα σύστημα τετρακίνησης, βγάζοντας αποκλειστικά για την ιαπωνική αγορά την έκδοση XT-Edition του Forester.

Στην παλέτα των χρωμάτων του προστίθεται για πρώτη φορά στην αγορά της Ιαπωνίας το μπλε Geyser, με την ειδική έκδοση να βασίζεται στο τοπικό επίπεδο εξοπλισμού Sport. Η έκδοση XT-Edition συνοδεύεται από μια ποικιλία οπτικών βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένων των τροχών 18 ιντσών με σκούρο μεταλλικό φινίρισμα και ελαστικά όλων των εποχών.

Φέρει την 4η γενιά της σουίτας EyeSight Driver Assist, που διαθέτει 11 συστήματα ασφαλείας, όπως αυτόματο σύστημα διεύθυνσης έκτακτης ανάγκης, ενεργό cruise control και σύστημα διατήρησης και αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας.

Επιπλέον, διαθέτει το αναβαθμισμένο σύστημα παρακολούθησης οδηγού που τον ειδοποιεί για κόπωση ή απόσπαση προσοχής, ρυθμίζοντας αυτόματα την θέση του καθίσματος, τις γωνίες των εξωτερικών καθρεπτών και τις ρυθμίσεις του συστήματος κλιματισμού, ενώ παράλληλα επιτρέπει στον οδηγό μέσω gestures να αυξομειώνει τη θερμοκρασία.

Κίνηση παίρνει από τον 1.800άρη boxer κινητήρα απόδοσης 177 ίππων με 300 Nm ροπής που συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να...