Ο Nico Rosberg παρέλαβε το Rimac Nevera στο Μονακό

Σχετικά άρθρα

Η σχέση μεταξύ Rimac Αutomobili και Nico Rosberg ξεκίνησε το 2018, με τον Γερμανό να κάνει γνωστό πριν δύο χρόνια ότι αγόρασε την έκδοση παραγωγής του C_Two Concept, γνωστή σήμερα ως Nevera.

Fast forward στο παρόν, η κροατική εταιρία -έχοντας διανύσει χιλιάδες χλμ. εξέλιξης και έχοντας πραγματοποιήσει πάρα πολλές δοκιμές- ξεκίνησε το καλοκαίρι την παραγωγή του ταχύτατου ηλεκτρικού hypercar και το Nevera με αριθμό πλαισίου VIN #001 παραδόθηκε στον πρωταθλητή της Formula 1 του 2016.

Το VIN #001 δεν είναι τεχνικά το πρώτο Nevera παραγωγής, καθώς αυτό είναι το VIN #000, το οποίο η Rimac θα διατηρήσει στις εγκαταστάσεις της ως βιτρίνα για τις επιλογές προσαρμογής του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Ο Rosberg αποκαλεί το spec του ως full Batmobile, καθώς το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μαύρο Stellar Black χρώμα, ενώ φέρει γυαλισμένους τροχούς Vertex και μαύρες γυαλιστερές δαγκάνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...