Η Hennessey ανακοίνωσε σήμερα ότι παρέδωσε το 10ο Venom F5 στον ιδιοκτήτη του, με το αυτοκίνητο-ορόσημο να είναι βαμμένο στο εντυπωσιακό μεταλλικό μπλε χρώμα, που συνδυάζεται με αστραφτερές λευκές ρίγες. Η παράδοση έγινε στο Hennessey Special Vehicles στο Sealy, όπου μια εξειδικευμένη ομάδα κατασκευάζει το hypercar σε μια ειδική εγκατάσταση.

Η παραγωγή του αμερικάνικου hypercar ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022, με την Hennessey να έχει πλέον συναρμολογήσει 12 Venom F5 (Coupe και Roadster), ενώ έχει παραδώσει τα 10 από αυτά. Ο ρυθμός παραγωγής αυξάνεται μηνιαίως, παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας και η Hennessey αναμένει να παραδώσει περισσότερα από 20 Venom F5 το 2023.

Η εταιρεία διαθέτει μια ομάδα 90+ εργαζομένων πλήρους απασχόλησης, μαζί με το Hennessey Performance and Tuner School, και σχεδιάζει να επεκτείνει περαιτέρω την παραγωγική της ικανότητα φέτος.

Τα 24 αυτοκίνητα του Venom F5 Coupe έγιναν sold out από το 2021, με την Hennessey να αναφέρει ότι το Venom F5 Roadster είναι ακόμα διαθέσιμο για αγορά.