Νεκρός θεατής στο Rally Dakar

Σχετικά άρθρα

Δυστυχώς και φέτος στο Rally Dakar κάποιος άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Πρόκειται για τον 69χρονο Ιταλό Livio Sassinotti, ο οποίος ως θεατής παρασύρθηκε από το φορτηγό που οδηγούσε ο Τσέχος Ales Loprais, που συντετριμμένος ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τον αγώνα, παρότι βρισκόταν στη τρίτη θέση.

Σε video που δημοσίευσε ο Loprais στα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα, στο οποίο φαίνεται και το πως συνέβη το δυστύχημα, αλλά για ευνόητους λόγους δεν το δημοσιεύουμε, δήλωσε πως δεν κατάλαβε πως είχε παρασύρει τον Sassinotti. Έμαθε γι’αυτό στο τέλος της 9ης ημέρας, όταν οι διοργανωτές τον ξύπνησαν και του έδειξαν το video.

Ο Loprais εξέφρασε την ειλικρινή συγγνώμη και τα συλλυπητήρια του στους συγγενείς του Sassinotti, ο οποίος ήταν “κρυμμένος” πίσω από έναν αμμόλοφο και δεν έγινε ορατός από τον Loprais. Ο 69χρονος εξέπνευσε κατά την διακομιδή του με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Ριάντ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ο Heikki Kovalainen

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 και του Super GT Heikki Kovalainen θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς αφού διαγνώστηκε με ανεύρυσμα ανιούσας...

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα Extreme E η ομάδα του Lewis Hamilton

Μετά από τρία χρόνια στο πρωτάθλημα Extreme E η ομάδα X44 του Lewis Hamilton αποχωρεί από το πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει μια φορά το πρωτάθλημα...
Autoblog.gr