“Ανανέωση” για την Mercedes CLA

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes ανανεώνει την CLA, με τις αλλαγές στο εξωτερικό να είναι ελάχιστες και εντοπίζονται στους επανασχεδιασμένους προβολείς, στην επανασχεδιασμένη μάσκα, στους ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες, στις νέες ζάντες και στα νέα εξωτερικά χρώματα.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο δερμάτινο τιμόνι, ελαφρώς διαφορετική κεντρική κονσόλα, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να προσφέρεται σε 2 διαστάσεις, 7″ και 10,25″, με την οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να είναι και αυτή 10,25″.

Οι κινητήρες βενζίνης αποκτούν ήπια υβριδική τεχνολογία, με την plug-in υβριδική έκδοση να έχει δυνατότερο κατά 7 άλογα ηλεκτροκινητήρα (109 στο σύνολο), με την μπαταρία της να μπορεί να φορτίσει πλέον με DC φορτιστή 22 kW και AC 11 kW.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr