H XPeng teasάρει δύο νέα ηλεκτρικά για την Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα G3 και P7. Η κινέζικη εταιρία έδωσε μια teaser φωτογραφία που δείχνει δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία θα παρουσιάσει στις 3 Φεβρουαρίου, μαζί με τα μελλοντικά της σχέδια.

Από την teaser φωτογραφία, το ένα φαίνεται να είναι το G9 και το άλλο μάλλον αφορά κάποια νέα έκδοση του P7. Η Xpeng είχε προαναγγείλει τα σχέδιά της να ανοίξει αργότερα φέτος τέσσερα κέντρα παράδοσης και εξυπηρέτησης σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές. Η πρώτη εγκατάσταση πρόκειται να ανοίξει στο Lorenskog της Νορβηγίας τον επόμενο μήνα.

Θα ακολουθήσει ένα αντίστοιχο στο Badhoevedorp της Ολλανδίας, το οποίο προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο και να ανοίξει για επιχειρήσεις το δεύτερο τρίμηνο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κέντρο παράδοσης και σέρβις της Xpeng, καθώς θα χρησιμεύσει επίσης ως εκπαιδευτικό κέντρο για τεχνικούς και προσωπικό, καθώς και κέντρο ανταλλακτικών για τη μείωση του χρόνου αναμονής για τους Ευρωπαίους πελάτες.

Κέντρα παράδοσης και εξυπηρέτησης πρόκειται επίσης να ανοίξουν στο Staket της Σουηδίας καθώς και στο Hillerod της Δανίας. Η Xpeng είπε ότι το καθένα θα παρέχει τη καλύτερη δυνατή εμπειρία πελατών, με έμφαση στις επιθεωρήσεις πριν από την παράδοση, το after-sales και τη συντήρηση. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι επιπλέον τοποθεσίες θα ανοίξουν αργότερα φέτος για να παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη σε αυτές τις αγορές.

Διάβασε ακόμα

H Xpeng παρουσιάζει το G9, ηλεκτρικό SUV που φορτίζει με 480 kW και θα έρθει Ευρώπη

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...