H Kia teasάρει την έκδοση παραγωγής του EV9

Σχετικά άρθρα

Η Kia έδωσε σήμερα δύο teaser videos και φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου EV9, με τα επίσημα αποκαλυπτήρια της έκδοσης παραγωγής να γίνονται στα τέλη Μαρτίου. Το αυτοκίνητο δεν διαφέρει σημαντικά από το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε το 2021, με το μοντέλο παραγωγής να έχει διαθέτει χειρολαβές στις πόρτες, όταν στο πρωτότυπο έλαμπαν δια την απουσία τους.

Επιπρόσθετα, οι πίσω πόρτες θα ανοίγουν σε αντίθετη φορά από τις εμπρός, βελτιώνοντας την πρόσβαση στη καμπίνα. Η έκδοση παραγωγής του EV9 θα είναι το πρώτο από τα 14 νέα ηλεκτρικά μοντέλα που θα βγάζει στην αγορά η κορεάτικη μάρκα μέχρι το 2027.

Η μπαταρία του θα προσφέρει αυτονομία έως και 540 χλμ. ανά φόρτιση, ενώ 6 λεπτά φόρτισης σε ταχυφορτιστή θα χαρίζουν αυτονομία 100 χλμ. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε 5 δευτ. χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τους ηλεκτροκινητήρες που θα το κινούν.

Ωστόσο, ξέρουμε ότι το EV9 θα δέχεται over-the-air αναβαθμίσεις, με τον ιδιοκτήτη να μπορεί να προσθέτει λειτουργίες λογισμικού στο αυτοκίνητό του μέσω των feature-on-demand (FoD) υπηρεσιών, αγοράζοντας τες μετά την αγορά του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της μάρκας που θα υιοθετήσει το AutoMode, μια προηγμένη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και αυτόνομης οδήγησης σε τμήματα αυτοκινητόδρομων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...