Ο Michael Cole, ο επικεφαλής της Hyundai Ευρώπης, έκανε γνωστό πως η κορεατική εταιρία θα βγάλει στην αγορά τις επόμενες γενιές των i10, i20 και i30, αφού παραμένει δεσμευμένη στο να προσφέρει συμπαγή hatchback.

Σχεδιάζουμε τη στρατηγική για το τι έρχεται κάτω από το Kona μακροπρόθεσμα. Προς το παρόν, τα i10 , i20 και i30 είναι όλα ακόμα στο σχέδιό μας, ακόμη και για την επόμενη γενιά. Δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα πελάτη. Δεν θέλουμε να απομακρυνθούμε από καμία ομάδα πελατών. Επομένως, πρέπει να σκεφτούμε τους πελάτες των i10, i20 και i30.

Τα μοντέλα θα εξακολουθούν να προσφέρονται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά το μέλλον τους είναι ηλεκτρικό, με τον Cole να λέει πως η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία θα προσφέρει ένα μικρό ηλεκτρικό αποκλειστικά μέσω ενός προγράμματος συνδρομής.

Πιστεύω ότι οι μηνιαίες πληρωμές και ακόμη και η μετάβαση σε σενάρια τύπου συνδρομής θα βοηθήσουν. Μπορώ να δω, και αυτή είναι μια προσωπική άποψη, όχι μια εταιρική απόφαση, μια κατάσταση όπου έχουμε ένα μικρότερο ηλεκτρικό όχημα που θα πωλούνταν μόνο μέσω συνδρομής και κρατάμε το όχημα σε πρόγραμμα για πέντε, έξι, επτά χρόνια.