Η Stellantis χτίζει νέο εργοστάσιο στη Νότια Αφρική

Σχετικά άρθρα

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι υπέγραψε πρόσφατα Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την Industrial Development Corporation (IDC) και το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ανταγωνισμού της Νότιας Αφρικής για την κατασκευή ενός εργοστασίου στη χώρα.

Η IDC είναι ο κρατικός, αυτοχρηματοδοτούμενος χρηματοδοτικός οργανισμός ανάπτυξης της αφρικανικής χώρας, με τη Stellantis να μην ανακοινώνει το κόστος της κατασκευής του εργοστασίου, ούτε πού ακριβώς θα βρίσκεται αυτό. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι θα χτιστεί σε μια Ειδική Οικονομική Ζώνη της Νότιας Αφρικής, που θα περιλαμβάνει πρόσβαση σε ελεύθερα λιμάνια, ζώνες ελεύθερων συναλλαγών και διάφορα άλλα κίνητρα.

Η Stellantis σκοπεύει να ολοκληρώσει την κατασκευή του εργοστασίου έως το 2025, με το εργοστάσιο να είναι μέρος ενός σχεδίου για την πώληση 1 εκατομμυρίου οχημάτων ετησίως στην περιοχή έως το 2030.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...