Wolff: Δεν είναι ντροπή να αντιγράψουμε τον σχεδιασμό της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Ο Toto Wolff σε δηλώσεις του είπε πως δεν είναι ντροπή να αντιγράψουν τον σχεδιασμό του μονοθεσίου της Red Bull, αφού όπως τόνισε, έχει αποδείξει πως δουλεύει και πολλές από τις ομάδες του grid έχουν ακολουθήσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της αυστριακής ομάδας.

Ο Wolff που έχει δηλώσει προ ημερών πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που ετοιμάζουν και θα είναι έτοιμη μέσα στα επόμενα 5-7 GP, έχει ήδη δείξει πως θα επιτρέψει στην ομάδα να παλεύει και πάλι για νίκες.

Νομίζω ότι σε αυτό το στάδιο δεν έχουμε δογματισμό για το πώς πρέπει να μοιάζει το αυτοκίνητο. Απλώς πρέπει να είναι το ταχύτερο δυνατό αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Και αν αυτό το αυτοκίνητο μοιάζει με Red Bull ή με πύραυλο της SpaceX, δεν με νοιάζει, απλά πρέπει να είναι γρήγορο. Και αν είναι σαν την Red Bull, θα βάλουμε ένα μικρό ταύρο κάπου με ένα αυτοκόλλητο και δεν θα ντρέπομαι αν είναι γρήγορο,

είπε ο Wollf που πρόσθεσε πως η Aston Martin είναι ένα δείγμα για το τι είναι ικανή να κάνει μια ομάδα εάν ακολουθήσει μια επιτυχημένη συνταγή κάποιας άλλης ομάδας.

Σίγουρα αυτό που έχει κάνει η Aston Martin αποδεικνύει ότι, μέσα σε έξι ή επτά μήνες, μπορείς να κερδίσεις τόσο πολύ σε χρόνο γύρου που σε κάνει να παίζεις πολύ μπροστά. Αυτό είναι καλό να το δεις. Είναι καλό να βλέπουμε για όλους μας ότι δεν πρέπει ποτέ να διαγράφεις μια σεζόν εάν μπορούν να γίνουν τέτοιου είδους βήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr