Στις 17 Απριλίου τα αποκαλυπτήρια του Volkswagen ID.7

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen σχεδιάζει να αυξήσει το μερίδιο των ηλεκτρικών της μοντέλων στο 80% στην Ευρώπη έως το 2030, γι’αυτό και το ID.7 αποτελεί σημαντικό ορόσημο σε αυτή την πορεία, καθώς έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη πριν από το τέλος του 2023, για να ακολουθήσει η Κίνα και η Βόρεια Αμερική.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του έχει ξεκινήσει, καθώς η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου αμιγώς ηλεκτρικού sedan μοντέλου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Απριλίου. Επιπλέον, η γερμανική εταιρία έδωσε σήμερα κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση παραγωγής του ID.Aero, καθώς και μερικές φωτογραφίες από τις τελευταίες δοκιμές των καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Το fastback σεντάν μοντέλο βασίζεται στην MEB+ πλατφόρμα, με το μήκος του να φτάνει τα 4,94 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο τα 2.969 χλστ. Σύμφωνα με την VW, το ID.7 θα διαθέτει εξαιρετικά αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος θα είναι ο ισχυρότερος και με την υψηλότερη ροπή που έχει φορέσει ένα μοντέλο της ID οικογένειας της Volkswage, μέχρι στιγμής. Η μονάδα ισχύος έχει εσωτερική ονομασία APP550 και αναπτύχθηκε από την Volkswagen στο Κάσελ, εκεί όπου και παράγεται.

Ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας, το μοντέλο θα προσφέρει αυτονομία έως 700 χιλιόμετρα στον κύκλο δοκιμών WLTP, με δυνατότητα χρήσης ταχυφορτιστή έως 200 kW.

Η VW αναφέρει ότι το εσωτερικό του ID.7 είναι ευρύχωρο και υψηλής ποιότητας, που προσφέρει άφθονο χώρο τόσο στα μπροστινά όσο και στα πίσω καθίσματα. Το ταμπλό και η κονσόλα έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως και το μέγεθος των κλασικών οργάνων έχει μειωθεί σημαντικά.

Όλες οι απαραίτητες τυπικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις εμφανίζονται πίσω από το τιμόνι, ενώ ο οδηγός λαμβάνει άλλες σημαντικές πληροφορίες μέσω της οθόνης επαυξημένης πραγματικότητας του head-up disply. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει η οθόνη του συστήματος Infotainment διάστασης 15″, με τη φιλοσοφία λειτουργίας της να έχει επανασχεδιαστεί εκ βάθρων, όπως για παράδειγμα η λειτουργία του κλιματισμού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...

Toyota: Το 2025 η κυκλοφορία του ηλεκτρικού Hilux

Στα τέλη του 2022 και στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 60 χρόνων παρουσίας της Toyota στη Ταϊλάνδη, ο Akio Toyoda, πρόεδρος...
Autoblog.gr