Η Porsche αποκαλύπτει το εμπρός της ανανεωμένης Cayenne

Σχετικά άρθρα

Μετά από μια από τις πιο εκτεταμένες αναβαθμίσεις στην ιστορία της Porsche, η γερμανική εταιρία ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης Cayenne, τα οποία θα γίνουν στις 18 Απριλίου 2023 στο πλαίσιο της έκθεση αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας.

Γι’αυτό, η Porsche μόλις έδωσε στη δημοσιότητα την παραπάνω teaser φωτογραφία, που πρακτικά αποκαλύπτει στον σχεδιασμό του εμπρός μέρους του πολυτελούς SUV. Το εκτεταμένο facelift της Cayenne θα προσθέσει στο μεγάλο γερμανικό SUV νέο ημι-ενεργό πλαίσιο και νέα HD-Matrix LED φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια και ελαφρώς διαφορετικό καπό.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν -0,1νέα διακοσμητικά, νέες επενδύσεις, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,6″ και οθόνη αφής 12,3″. Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει μια οθόνη 10,9″ ενσωματωμένη στο ταμπλό στη πλευρά του συνοδηγού.

Η βασική έκδοση με τον V6 κινητήρα θα δυναμώνει και θα αποδίδει 350 άλογα με 500 Nm ροπής, με την Cayenne S να μην έχει πλέον τον V6 2,9-λίτρων κινητήρα αλλά τον V8 4.000 κ.εκ απόδοσης 480 ίππων με 600 Nm ροπής.

Η Cayenne Turbo GT θα δυναμώνει κατά 20 άλογα, φτάνοντας τα 670 με 680 Nm ροπής. Η βασική έκδοση των υβριδικών εκδόσεων θα έχουν πιο αδύναμο V6 3,0-λίτρων κινητήρα, αλλά ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα, με το σύνολο να αποδίδει επιπλέον 10 άλογα και 50 Nm, φτάνοντας τα 470 άλογα και στα 650 Nm ροπής. Σε ότι αφορά τη μπαταρία των 17,9 kWh θα αντικατασταθεί με μια μεγαλύτερη 25,9 kWh, που θα προσφέρει μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...