Η Porsche αποκαλύπτει το εμπρός της ανανεωμένης Cayenne

Σχετικά άρθρα

Μετά από μια από τις πιο εκτεταμένες αναβαθμίσεις στην ιστορία της Porsche, η γερμανική εταιρία ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης Cayenne, τα οποία θα γίνουν στις 18 Απριλίου 2023 στο πλαίσιο της έκθεση αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας.

Γι’αυτό, η Porsche μόλις έδωσε στη δημοσιότητα την παραπάνω teaser φωτογραφία, που πρακτικά αποκαλύπτει στον σχεδιασμό του εμπρός μέρους του πολυτελούς SUV. Το εκτεταμένο facelift της Cayenne θα προσθέσει στο μεγάλο γερμανικό SUV νέο ημι-ενεργό πλαίσιο και νέα HD-Matrix LED φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια και ελαφρώς διαφορετικό καπό.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν -0,1νέα διακοσμητικά, νέες επενδύσεις, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,6″ και οθόνη αφής 12,3″. Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει μια οθόνη 10,9″ ενσωματωμένη στο ταμπλό στη πλευρά του συνοδηγού.

Η βασική έκδοση με τον V6 κινητήρα θα δυναμώνει και θα αποδίδει 350 άλογα με 500 Nm ροπής, με την Cayenne S να μην έχει πλέον τον V6 2,9-λίτρων κινητήρα αλλά τον V8 4.000 κ.εκ απόδοσης 480 ίππων με 600 Nm ροπής.

Η Cayenne Turbo GT θα δυναμώνει κατά 20 άλογα, φτάνοντας τα 670 με 680 Nm ροπής. Η βασική έκδοση των υβριδικών εκδόσεων θα έχουν πιο αδύναμο V6 3,0-λίτρων κινητήρα, αλλά ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα, με το σύνολο να αποδίδει επιπλέον 10 άλογα και 50 Nm, φτάνοντας τα 470 άλογα και στα 650 Nm ροπής. Σε ότι αφορά τη μπαταρία των 17,9 kWh θα αντικατασταθεί με μια μεγαλύτερη 25,9 kWh, που θα προσφέρει μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις για το Cybertruck

Στις 30 Νοεμβρίου η Tesla έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για την παράδοση των πρώτων Cybertruck στους πελάτες της, και στο micro-site του μοντέλου δείχνει...

Ελβετός αντιπρόσωπος βγάζει στην αγορά το Peugeot 208 Rallye

Εάν είσαι λάτρης των hot hatches θα αγαπήσεις το Peugeot 208 Rallye που δημιούργησε ο αντιπρόσωπος της Peugeot, Garages Hotz SA, μια αντιπροσωπεία στο...

Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024: Οι 7 φιναλίστ

Η διαδικασία για την ανάδειξη του ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024 πλησιάζει στο τέλος της και η επιτροπή του COTY ανακοίνωσε την τελική 7άδα...