Το εσωτερικό της ανανεωμένης Porsche Cayenne

Σχετικά άρθρα

Στις 18 του Απρίλη η Porsche θα παρουσιάσει την ανανεωμένη Cayenne και σήμερα η εταιρία αποκάλυψε το εσωτερικό του best-seller αυτοκινήτου της. Κύριο χαρακτηριστικό αυτού, οι τρεις οθόνες που διαθέτει.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων αποτελείται από μια κυρτή οθόνη 12,6″ και έχει 7 διαφορετικές λειτουργίες προβολής. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μια οθόνη αφής 12,3″ που υποστηρίζει φωνητικές εντολές Siri για τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών του αυτοκινήτου. Επίσης προσφέρει πρόσβαση στο internet, ενώ όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο, οι επιβάτες μπορούν να δουν σε αυτή κάποιο video.

Στη πλευρά του συνοδηγού υπάρχει μια οθόνη 10,9″ -πρόσθετος εξοπλισμός- μέσω της οποίας ο συνεπιβάτης μπορεί να ελέγξει το σύστημα πλοήγησης και τα πολυμέσα, ενώ μπορεί να προβάλει video ακόμη και όταν η Cayenne κινείται, με την Porsche να τοποθετεί σε αυτή ειδικό φίλτρο που αποτρέπει την απόσπαση της προσοχής του οδηγού.

Κάτω από τη κεντρική οθόνη, υπάρχει ένας νέος πίνακας ελέγχου για το σύστημα κλιματισμού, με γυάλινη επιφάνεια αφής πάνω από μαύρο πάνελ με απτική ανάδραση. Υπάρχουν επίσης ορισμένοι φυσικοί διακόπτες και κάτω από αυτούς υπάρχει το κουμπί αυξομείωσης της έντασης.

Το τιμόνι είναι νέο και προέρχεται από την 911, με τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου των ταχυτήτων να έχει μεταφερθεί στο ταμπλό, ανάμεσα στη κεντρική οθόνη και στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, με την Porsche να τοποθετεί στο αυτοκίνητο μια επαγωγική, ασύρματη βάση φόρτισης για κινητά τηλέφωνα και 4 USB-C θύρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...