Eddie Jordan: Η McLaren θα πρέπει να εύχεται να επιστρέψει ο Ron Dennis

Σχετικά άρθρα

Ο Eddie Jordan, ο πρώην ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας της F1 , δήλωσε πως θεωρεί ότι η McLaren θα ήταν καλύτερη αν ο Ron Dennis εξακολουθούσε να είναι επικεφαλής.

Ο Dennis ήταν εκείνος που μετέτρεψε την McLaren σε κορυφαία ομάδα της δεκαετίας του 1980, του 1990 και στις αρχές του 2000, με την ομάδα από το Woking να κατακτά τη περίοδο εκείνη 7 πρωταθλήματα κατασκευαστών και 10 πρωταθλήματα οδηγών.

Μετά από 36 χρόνια στην ηγεσία της ομάδας, ο Dennis παραιτήθηκε από πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της McLaren Technology Group στα τέλη του 2016, με το οριστικό διαζύγιο να έρχεται το καλοκαίρι του 2017.

Ο Ron ήταν τελειομανής. Απλώς τα είχε όλα προγραμματισμένα. Ήθελε τον [Ayrton] Senna, ήθελε τον [Alain] Prost. Για να είμαστε δίκαιοι, όλοι γελούσαμε και αστειευόμασταν λίγο με τον Ron λόγω του πόσο μεγάλη προσοχή έδινε στις λεπτομέρειες, πόσο αφοσιωμένος ήταν στον τρόπο που προετοίμαζε το αυτοκίνητο και τους ανθρώπους, αλλά στοιχηματίζω ότι εύχονται να τον είχαν πίσω, επειδή η McLaren τώρα δεν είναι κοντά στο σημείο που ήταν.

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, αλλά ο Ron Dennis ήταν απλώς φανταστικά αφοσιωμένος και δεσμευμένος στην ομάδα του και [ήταν] ο αφανής ήρωας για τα μέλη του προσωπικού και των ανθρώπων [που εργάζονταν εκεί],

είπε ο Jordan, με τον πρώην πιλότο της F1, David Coulthard, ο οποίος αγωνίστηκε με τη McLaren για εννέα σεζόν, να πιστεύει ότι οι άνθρωποι εκτός ομάδας είχαν λανθασμένη εικόνα για το πρώην αφεντικό του.

Ο Ron Dennis νομίζω, ήταν παρεξηγημένος για τους ανθρώπους εκτός ομάδας. Ήταν ένα απίστευτα στοργικό άτομο για την ομάδα και φρόντιζε το προσωπικό της ομάδας του εάν αυτό αντιμετώπιζε ιατρικά προβλήματα ή είχε οικογενειακά προβλήματα. Τους φρόντιζε αθόρυβα, αλλά με εξαιρετικό τρόπο γιατί καταλάβαινε τη σημασία της ομάδας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...