Νέο Lincoln Nautilus με 47,2″ οθόνη

Σχετικά άρθρα

Τη νέα γενιά του Nautilus παρουσίασε η Lincoln, με το αυτοκίνητο να μεγαλώνει σε διαστάσεις και να έχει μήκος 4,91 μέτρα, πλάτος 2,03 μέτρα, ύψος 1,73 μέτρα, με το μεταξόνιο του να φτάνει τα 2,9 μέτρα.

Φέρει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Lincoln, την Quiet Flight 2.0 και στο εσωτερικό του, την εντύπωση κλέβει η τεράστια οθόνη που καλύπτει σε μήκος όλο το ταμπλό. Αυτή αποτελείται πρακτικά από δύο οθόνες 23,6″, με τη μια να λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η άλλη να προβάλει διάφορες πληροφορίες.

Ο οδηγός μπορεί να εξατομικεύσει και τις δύο οθόνες που υποστηρίζουν Apple CarPlay, Android Auto και Amazon Alexa. Επιπλέον, υπάρχει μια οθόνη αφής 11,1″ στο κέντρο του ταμπλό.

Το νέο Nautilus εξοπλίζεται με το σύστημα BlueCruise 1.2 και προσφέρεται με δύο κινητήρες. Ο πρώτος είναι ο 2,0-λιτρος turbo τετρακύλινδρος απόδοσης 250 ίππων με 373 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και με σύστημα τετρακίνησης. Ο δεύτερος είναι ο υβριδικός 2,0-λιτρος turbo τετρακύλινδρος που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και με ένα CVT κιβώτιο. Το σύνολο αποδίδει 310 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...