Chevrolet Camaro Collector’s Edition

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο έτος η Chevrolet θα σταματήσει την παραγωγή της έκτης γενιάς της Camaro και για να το γιορτάσει, βγάζει στην αγορά την ειδική έκδοση Camaro Collector’s Edition που θα κατασκευαστεί σε μόλις 350 μονάδες.

Αυτή ξεχωρίζει από το ματ χρώμα, από την μαύρη μεταλλική ρίγα, από το μπροστινό splitter, από τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ειδικό σήμα στο τιμόνι, νέα πατάκια και μαύρες επενδύσεις.

Οι ιδιοκτήτες θα λάβουν δώρο και ένα ρολόι Canfield Sport 44 χιλιοστών από τη Shinola που θα έχει τον ίδιο σειριακό αριθμό με το αυτοκίνητο, το λογότυπο Camaro και έναν πάνθηρα χαραγμένο στο λουράκι.

Παράλληλα, η Chevrolet ανακοίνωσε πως πλέον η Camaro είναι διαθέσιμη με V6 και V8 κινητήρες, καταργώντας τον 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...
Autoblog.gr