Porsche 911 964 Dynamics and Lightweighting Study By Singer

Σχετικά άρθρα

Η νέα δημιουργία της Singer ονομάζεται Porsche 911 964 Dynamics and Lightweighting Study και για πολλούς αποτελεί το καλύτερο restomod της Porsche 964 που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η αμερικάνικη εταιρία.

Το αυτοκίνητο αντλεί έμπνευση από την αγωνιστική 934/5 που συμμετείχε το 1977 στα πρωταθλήματα IMSA και SCCA.

Έχει νέο αμάξωμα από ανθρακονήματα με φαρδιά φτερά, μεγάλη ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, NACA αεραγωγούς, spliiter, πλαϊνές απολήξεις εξατμίσεων, με την εταιρία να προσφέρει το μοντέλο και χωρίς την τεράστια πίσω αεροτομή και με μικρότερο splitter μπροστά.

Κίνηση παίρνει από τον 3,8-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 700 ίππων που συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Η ανάρτηση είναι βελτιωμένη, οι δίσκοι είναι carbon-κεραμικοί και υπάρχουν ζάντες διαστάσεων 19″ μπροστά και 20″ πίσω.

Η εταιρία δέχεται ήδη παραγγελίες για την Dynamics and Lightweighting Study, με τον κάθε ιδιοκτήτη να την παραμετροποιεί σύμφωνα με τα θέλω του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...