Η Pirelli παρουσιάζει το P Zero Trofeo RS

Σχετικά άρθρα

Το P Zero Trofeo R της Pirelli είναι αρκετά δημοφιλής επιλογή μεταξύ των λάτρεις των αυτοκινήτων επιδόσεων από την κυκλοφορία του, με την ιταλική εταιρεία να προχωρά ένα βήμα παραπέρα και να παρουσιάζει την εξέλιξη του ελαστικού, ανακοινώνοντας το Trofeo RS.

Το P Zero Trofeo RS, που λανσάρεται αρχικά μόνο ως ελαστικό εργοστασιακής τοποθέτησης, διαθέτει ακόμη καλύτερες επιδόσεις από το συνηθισμένο Trofeo R χάρη στη χρήση τεχνολογίας που προέρχεται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το νέο semi-slick ελαστικό είναι το πιο ακραίο ελαστικό της Pirelli, νόμιμο για χρήση στο δρόμο και προσφέρει περισσότερη απόδοση στο στεγνό, καθώς και καλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Το RS έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το ίδιο επίπεδο απόδοσης ακόμα και μετά από πολλές επισκέψεις σε πίστα, χάρη στο νέο πέλμα πολλαπλών σύνθετων τύπων, που το βοηθά επίσης να προσφέρει πιο συνεπή απόδοση σε λιγότερο σταθερές επιφάνειες δρόμου και στο βρεγμένο.

Ο νέος σχεδιασμός του πέλματος επιτρέπει επίσης τη λεπτή ρύθμιση της σύνθεσης κάθε ελαστικού σε υψηλότερο επίπεδο για κάθε αυτοκίνητο, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά χειρισμού και κατανομής βάρους κατά την ανάπτυξη της σύνθεσης.

Για τη νέα Pagani Utopia, για παράδειγμα, η Pirelli επέλεξε μια ειδική σύνθεση μόνο για τον πίσω άξονα, προκειμένου να διασφαλίσει τη χρήση στο δρόμο χωρίς να διακυβεύεται η απόδοσή της στην πίστα. Το Ford Mustang Dark Horse είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που θα φορά από το εργοστάσιο το εν λόγω ελαστικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φθείρουν γρηγορότερα τα ελαστικά τους

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων παρατηρούν πως τα ελαστικά τους φθείρονται γρηγορότερα συγκριτικά με τα ελαστικά σε αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, σύμφωνα με πρόσφατη...

Δες πως συμπεριφέρεται ένα ελαστικό από μέσα

Κάποιος τοποθέτησε μια GoPro στο εσωτερικό μιας ζάντας για να δούμε πως συμπεριφέρεται ένα ελαστικό, όταν το αυτοκίνητο κινείται στον δρόμο. Μέσα στη ζάντα έχουν...

H Continental περικόπτει 7.150 θέσεις εργασίας

Η Continental έκανε γνωστό ότι μειώνει περίπου 7.150 θέσεις από τον κλάδο των αυτοκινήτων της, μια μείωση που αντιπροσωπεύει περίπου το 3,6% του παγκόσμιου...