Ντεμπούτο του Ford Ranger T1+ στους αγώνες rally-raid

Σχετικά άρθρα

Η M-Sport και η Neil Woolridge Motorsport, σε συνεργασία με την Ford Performance, θα λάβουν μέρος στον αγώνα Baja Spain Aragon που θα διεξαχθεί το διήμερο 21-22 Ιουλίου, με τους Nani Roma και Gareth Woolridge να έχουν αντίστοιχα δίπλα τους σε ρόλο πλοηγού τους Alex Haro και Boyd Dreyer.

Με το βλέμμα να είναι στραμμένο στην προετοιμασία για το Ράλι Ντακάρ του 2024, η ομάδα θα πραγματοποιήσει στο Baja Spain Aragon το ντεμπούτο του M-Sport NWM Ford Ranger T1+, με τη συμμετοχή να βοηθά στη αξιολόγηση των επιδόσεων του οχήματος, αλλά και στον καθορισμό της κατεύθυνσης που πρόκειται να ακολουθηθεί στη συνέχεια στον τομέα της ανάπτυξης.

Οδηγός του αγωνιστικού θα είναι βετεράνος οδηγός του Ράλι Ντακάρ, Nani Roma, ενώ το δεύτερο Ranger T1+ θα οδηγήσει ο Gareth Woolridge, όντας ο νεότερος της οικογένειας Woolridge και σήμερα, ύστερα από μια εκπληκτική έως τώρα σεζόν, ηγείται της βαθμολογίας στο φετινό South African Rally-Raid Championship (SARRC).

Ο Gareth Woolridge είναι ο επικεφαλής τεχνικός για τη συναρμολόγηση νέων οχημάτων στην NWM και παράλληλα ο ένας από τους δύο οδηγούς της ομάδας οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα αγώνων rally-raid Νότιου Αφρικής.

Από το 2019, όταν και ξεκίνησε το project, ο Gareth Woolridge έχει διαδραματίσει επίσης καθοριστικό ρόλο στη σχεδίαση, την κατασκευή, στις δοκιμές αλλά και στη γενικότερη ανάπτυξη του T1 Ranger, ενώ από το 2021 συμμετείχε και στο εγχείρημα που ακούει στο όνομα T1+ Ranger.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το Ford Ranger T1+ που θα τρέξει στο επόμενο Dakar Rally

Τον Ιούνιο η Ford Performance ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο Ράλι Ντακάρ για πρώτη φορά ως εργοστασιακή συμμετοχή, τρέχοντας με το κοντό M-Sport NWM...

Και το 2024 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Έπειτα από την επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις θα αποτελέσει κομμάτι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων και την επόμενη χρονιά....

Μοναδικά “Blue Days” προνόμια για τα επιβατικά μοντέλα της Ford

Η Ford κατά τη διάρκεια των "Ford Blue Days" που διοργανώνει, προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο Ford...