Απεβίωσε ο Reeves Callaway σε ηλικία 75 ετών

Σχετικά άρθρα

Ο κόσμος του αυτοκινήτου βυθίστηκε στο πένθος σήμερα, καθώς η Callaway Cars ανακοίνωσε ότι απεβίωσε ο ιδρυτής της, Ely Reeves Callaway III. Ο θρύλος των βελτιώσεων αυτοκινήτων πέθανε σε ηλικία 75 ετών στο σπίτι του στο Newport Beach, στην Καλιφόρνια, υποκύπτοντας σε τραυματισμούς που υπέστη μετά από μια πτώση.

Ο Ely Reeves Callaway III ήταν ο πρωτότοκος γιος του Ely Reeves Callaway Jr., ιδρυτής της Callaway Golf, και άρχισε να βελτιώνει τα πρώτα του αυτοκίνητα το 1977 στο γκαράζ του στο Old Lyme, στην πολιτεία του Connecticut.

Εκτός από βελτιώσεις, ο Callaway ήταν επίσης οδηγός αγώνων, καθώς και πιλότος ελικοπτέρων. Είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Formula Vee, ενώ μέσω της αγωνιστικής του ομάδας -που ιδρύθηκε το 1994- είχε επιτυχίες στους ευρωπαϊκούς GT αγώνες και στις 24 ώρες του Le Mans.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H 3D Design βελτιώνει τη BMW X1

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος 3D Design παρουσιάζει το πακέτο που ετοίμασε για την νέα BMW X1. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από carbon και αποτελείται...

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...