Ο σχεδιαστής της Ferrari Enzo παραλίγο να μπει φυλακή στην Ιαπωνία επειδή πιάστηκε να τρέχει με μια Enzo

Σχετικά άρθρα

O Ken Okuyama, ο άνθρωπος που έχει σχεδιάσει μεταξύ άλλων και την Ferrari Enzo, πιάστηκε από την αστυνομία της Ιαπωνίας να κινείται με υπερβολική ταχύτητα σε έναν δρόμο της πατρίδας του, οδηγώντας μια Enzo.

Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2022, κινούνταν με ταχύτητα 128 χλμ/ώρα σε έναν ορεινό δρόμο στον νομό Γιαμαγκάτα που έχει όριο τα 40 χλμ/ώρα.

Οι αρχές των συνέλαβαν και σε δίκη που έγινε, ο δικηγόρος του προσπάθησε να πείσει τον δικαστή πως ο πελάτης του επιτάχυνε για να βοηθήσει στην ψύξη του V12 κινητήρα της Enzo.

Ωστόσο ο δικαστής Osamu Imai δεν πείστηκε από τις δικαιολογίες και καταδίκασε τον Okuyama σε 4 μήνες φυλάκισης, όσο ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα. Ο 63χρονος σχεδιαστής παραδέχτηκε πως έτρεχε, ζητώντας συγνώμη και έτσι η ποινή του πήρε αναστολή 2 ετών, κάτι που σημαίνει πως ο Okuyama δεν θα μπει φυλακή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Όσοι είναι θυμωμένοι ή λυπημένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να τρακάρουν

Οι οδηγοί έχουν σχεδόν δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα όταν οδηγούν θυμωμένοι, λυπημένοι, κλαίγοντας ή όντας συναισθηματικά ταραγμένοι. Επιπλέον, υπάρχει σχέση...

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν νέα στρατηγική από την ΕΕ ώστε να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές

Με τις πωλήσεις των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώνονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια να αυξάνονται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γηραιάς Ηπείρου ζητούν μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική...