Ο σχεδιαστής της Ferrari Enzo παραλίγο να μπει φυλακή στην Ιαπωνία επειδή πιάστηκε να τρέχει με μια Enzo

Σχετικά άρθρα

O Ken Okuyama, ο άνθρωπος που έχει σχεδιάσει μεταξύ άλλων και την Ferrari Enzo, πιάστηκε από την αστυνομία της Ιαπωνίας να κινείται με υπερβολική ταχύτητα σε έναν δρόμο της πατρίδας του, οδηγώντας μια Enzo.

Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2022, κινούνταν με ταχύτητα 128 χλμ/ώρα σε έναν ορεινό δρόμο στον νομό Γιαμαγκάτα που έχει όριο τα 40 χλμ/ώρα.

Οι αρχές των συνέλαβαν και σε δίκη που έγινε, ο δικηγόρος του προσπάθησε να πείσει τον δικαστή πως ο πελάτης του επιτάχυνε για να βοηθήσει στην ψύξη του V12 κινητήρα της Enzo.

Ωστόσο ο δικαστής Osamu Imai δεν πείστηκε από τις δικαιολογίες και καταδίκασε τον Okuyama σε 4 μήνες φυλάκισης, όσο ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα. Ο 63χρονος σχεδιαστής παραδέχτηκε πως έτρεχε, ζητώντας συγνώμη και έτσι η ποινή του πήρε αναστολή 2 ετών, κάτι που σημαίνει πως ο Okuyama δεν θα μπει φυλακή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...