Alonso: Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα ήθελα να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με την Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso σε πρόσφατη συνέντευξη του ρωτήθηκε για το τι θα άλλαζε εάν θα μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Ο Ισπανός που πέρασε 5 χρόνια της ζωής του ως πιλότος της Ferrari, έχασε για λίγο το πρωτάθλημα του 2010 και του 2012, είπε:

Το να κερδίσω ένα πρωτάθλημα με τη Ferrari, αυτό θα είναι πιθανώς το πρώτο πράγμα που θα επιλέξω, αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Το 2010 και το 2012, ήμασταν για λίγους γύρους μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό πιθανότατα θα μπορούσε να αλλάξει λίγο την έκβαση πολλών πραγμάτων, την ιστορία πίσω από μερικά πράγματα.

Ο Alonso εύχεται επίσης να μπορούσε να απολαμβάνει περισσότερο τον χρόνο του στη F1.

Αυτό που μετανιώνω, σίγουρα είναι που δεν απολάμβανα τον χρόνο μου, την καριέρα μου, στη Formula 1. Ξέρω ότι είμαι στο τέλος της καριέρας μου. Υπάρχει μια νέα ζωή σε λίγα χρόνια για μένα χωρίς οδήγηση και όταν κοιτάξω πίσω στην καριέρα μου θα δω πολλά καλά πράγματα και καλές φιλίες και απίστευτες εμπειρίες.

Αλλά έπρεπε να το είχα απολαύσει περισσότερο. Αν είχα την ευκαιρία να ζήσω ξανά τη ζωή μου, ίσως να μην άλλαζα τίποτα με τις ομάδες μου, με τις επιλογές μου ή τον τίτλο με την Ferrari. Θα άλλαζα για να ζήσω λίγο περισσότερο όλες αυτές τις στιγμές και θα προσπαθούσα να έχω περισσότερες αναμνήσεις από αυτές τις στιγμές.

Κέρδισα το πρωτάθλημα στη Βραζιλία το 2005 και το 2006 και σχεδόν δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνα τα απογεύματα και τις νύχτες που είναι λυπηρό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...

Οι Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα έως και 3 φορές πιο ακριβά στο εξωτερικό

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολιτικοί έχουν σημάνει συναγερμό ότι οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες τους θα μπορούσαν να καταστραφούν από ένα κύμα φθηνών κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ωστόσο,...