Αυτόνομο ρομποταξί έπεσε σε φρέσκο τσιμέντο και άλλο τράκαρε με πυροσβεστικό

Σχετικά άρθρα

Τα αυτόνομα ρομποταξί της Cruise τράβηξαν για ακόμη μια φορά τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω τους αυτή την εβδομάδα και αφού προκάλεσαν μποτιλιάρισμα στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, ήταν η αιτία και για δύο ακόμη περιστατικά, ξανά στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο.

Το ένα ατύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 17 Αυγούστου, όταν ένα ρομποταξί της Cruise συγκρούστηκε με ένα πυροσβεστικό όχημα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο επιβάτης του αυτοκινήτου.

Η Cruise έγραψε πως ένα από τα αυτοκίνητά της μπήκε σε διασταύρωση με πράσινο φανάρι και χτυπήθηκε από ένα όχημα έκτακτης ανάγκης που κατευθυνόνταν σε μια σκηνή έκτακτης ανάγκης, παραβιάζοντας τα φανάρια.

Το περιστατικό εγείρει ερωτήματα σχετικά με το γιατί το ρομποταξί δεν ήταν προγραμματισμένο να σταματήσει όταν εντοπίσει ένα όχημα έκτακτης ανάγκης και γιατί δεν το εντόπισε ενώ διέσχιζε την διασταύρωση.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη την Τρίτη 15 Αυγούστου, με το αυτόνομο αυτοκίνητο που δεν έχει οδηγό, να πέφτει μέσα σε φρέσκο τσιμέντο που είχαν ρίξει εργάτες σε ένα εργοτάξιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...