Αυτόνομο ρομποταξί έπεσε σε φρέσκο τσιμέντο και άλλο τράκαρε με πυροσβεστικό

Σχετικά άρθρα

Τα αυτόνομα ρομποταξί της Cruise τράβηξαν για ακόμη μια φορά τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω τους αυτή την εβδομάδα και αφού προκάλεσαν μποτιλιάρισμα στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, ήταν η αιτία και για δύο ακόμη περιστατικά, ξανά στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο.

Το ένα ατύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 17 Αυγούστου, όταν ένα ρομποταξί της Cruise συγκρούστηκε με ένα πυροσβεστικό όχημα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο επιβάτης του αυτοκινήτου.

Η Cruise έγραψε πως ένα από τα αυτοκίνητά της μπήκε σε διασταύρωση με πράσινο φανάρι και χτυπήθηκε από ένα όχημα έκτακτης ανάγκης που κατευθυνόνταν σε μια σκηνή έκτακτης ανάγκης, παραβιάζοντας τα φανάρια.

Το περιστατικό εγείρει ερωτήματα σχετικά με το γιατί το ρομποταξί δεν ήταν προγραμματισμένο να σταματήσει όταν εντοπίσει ένα όχημα έκτακτης ανάγκης και γιατί δεν το εντόπισε ενώ διέσχιζε την διασταύρωση.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη την Τρίτη 15 Αυγούστου, με το αυτόνομο αυτοκίνητο που δεν έχει οδηγό, να πέφτει μέσα σε φρέσκο τσιμέντο που είχαν ρίξει εργάτες σε ένα εργοτάξιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Porsche Macan τρακάρει με δύο scooters μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Την περασμένη εβδομάδα στη Σιγκαπούρη ο οδηγός μιας Porsche Macan τράκαρε μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα με δύο scooters. Όπως θα δεις στο video,...

Μνημόνιο Συνεργασίας Stellantis και CATL για LFP μπαταρίες στην Ευρωπαϊκή αγορά

Η Stellantis και η CATL ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή ενός μη δεσμευτικού Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) για την προμήθεια κυψελών και μονάδων LFP μπαταριών, ώστε...