Φωτιά σε εργοστάσιο της Kia

Σχετικά άρθρα

Χθες το βράδυ εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο εργοστάσιο No.3 της Kia στη πόλη Χουασέονγκ-σι της επαρχίας Gyeonggi της Νότιας Κορέας, νότια της πρωτεύουσας Σεούλ.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η φωτιά ξέσπασε στο βαφείο του εργοστασίου και έσβησε 40 λεπτά μετά, χωρίς κάποιος άνθρωπος να τραυματιστεί. Αιτία της πυρκαγιάς φέρεται να είναι βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε σε ένα από τα βιομηχανικά ρομπότ του βαφείου.

Η Kia προκειμένου να επιδιορθώσει τις ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά, έδωσε άδεια στους υπαλλήλους του εργοστασίου που εργάζονται στη γραμμή συναρμολόγησης και στο βαφείο μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η παραγωγή των K5, K8 και EV6 που συναρμολογεί το εργοστάσιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Kia Carnival

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο Carnival που μηχανικά προσφέρεται με έναν νέο turbo υβριδικό 1.600 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 245...

Η Kia ετοιμάζει το ανανεωμένο EV6

Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από τότε που η Kia αποκάλυψε το EV6 και πλέον ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του, με το καμουφλαρισμένο μοντέλο...