Ford Bronco by Manhart με 421 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Manhart συνεχίζει να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο της με βελτιωτικές προτάσεις για εντελώς διαφορετικά μοντέλα απ’ότι μας είχε συνηθίσει, καθώς μετά τη Lancia Delta Integrale και την αυθεντική BMW M3 (E30) σήμερα βλέπουμε το πακέτο που ετοίμασε για το Bronco.

Όπως γνωρίζεις, η Ford έχει ανακοινώσει ότι θα εισάγει σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων και σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης το Bronco, με το αμερικάνικο μοντέλο-θρύλος να είναι διαθέσιμο στην ήπειρο μας αποκλειστικά στην τετράθυρη έκδοση του, αυστηρά αριστεροτίμονο και μόνο σε τετρακίνητες εκδόσεις.

Επιπλέον, το ευρωπαϊκών προδιαγραφών Bronco τροφοδοτείται από τον EcoBoost V6 2,7-λίτρων κινητήρα, που αποδίδει 335 άλογα και 563 Nm ροπής, με το αυτοκίνητο να φέρει εξελιγμένα συστήματα μετάδοσης κίνησης με μακριές και κοντές σχέσεις, Trail Control και των έως και επτά προφίλ οδήγησης. Αντιθέτως, η κορυφαία έκδοση του μοντέλου στην Αμερική φέρει τον 3-λιτρο EcoBoost κινητήρα, απόδοσης άνω των 400 ίππων.

Έτσι, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος θέλησε να “διορθώσει” την αδικία, παρουσιάζοντας το πακέτο BC 400, το οποίο θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 10 μονάδων.

Με την αναβάθμιση του intercooler με νέο από τη Whipple/Ford Racing, με νέα εισαγωγή κρύου αέρα από την aFe και νέα downpipes από ανοξείδωτο χάλυβα της Manhart -που περιλαμβάνουν καταλυτικούς μετατροπείς 400 κυψελών, καθώς και με την τοποθέτηση πρόσθετης μονάδα ελέγχου MHtronik, η απόδοση του συνόλου ανέρχεται πλέον στα 421 άλογα και στα 680 Nm.

Κλείνοντας, η Manhart τοποθετεί νέες ζάντες 22 ιντσών, οι οποίες μέσα τους θα κρύβουν ένα πολύ πιο ισχυρό το σύστημα πέδησης της Brembo, με δίσκους 380×34 χιλιοστών και δαγκάνες 6 εμβόλων στον εμπρός άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Η Ford Pro αποκάλυψε σήμερα μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range (Εκτεταμένης Αυτονομίας), ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού...