Η Manhart βελτιώνει τη Lancia Delta Integrale στα 375 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Manhart παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα πακέτο αναβάθμισης ενός μοντέλου της Lancia, και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο εκτός της Delta Integrale 16V. Η πρόταση του γερμανικού βελτιωτικού οίκου αυξάνει σημαντικά την απόδοσης του κινητήρα, αναβαθμίζει το σύστημα πέδησης του θρυλικού ιταλικού αυτοκινήτου, ενώ το βάφει σε ένα νέο χρώμα και ανανεώνει το εσωτερικό.

Ξεκινώντας με τις οπτικές αλλαγές, η Manhart σεβάστηκε τον εμβληματικό σχεδιασμό της Delta καθώς οι αλλαγές περιορίζοντας στο πράσινο ματ χρώμα που συνδυάζεται με κόκκινα και γκρι αυτοκόλλητα. Νέες είναι οι ζάντες αλουμινίου της OZ Racing, διαστάσεων 17 ιντσών, οι οποίες ταιριάζουν στον χαρακτήρα της Integrale, που ντύνονται με ελαστικά διαστάσεων 205/40.

Προχωρώντας στο εσωτερικό, η Manhart έντυσε τα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών με δέρμα και Alcantara, ενώ διατήρησε ανέπαφο το ταμπλό, τον vintage πίνακα οργάνων και το κασετόφωνο της Sony.

Μηχανικά και όταν έβγαινε από το εργοστάσιο της Lancia, ο 2,0-λιτρος τετρακύλινδρος turbo κινητήρας του αυτοκινήτου απέδιδε 215 ίππους και 314 Nm ροπής.

Ωστόσο, με την περιποίηση της Manhart πλέον αποδίδει 375 ίππους και 550 Nm ροπής, καθώς έχουν τοποθετηθεί σφυρήλατα έμβολα, νέες μπιέλες, νέοι εκκεντροφόροι, νέο turbo, αντλία καυσίμου της Bosch και Group N εισαγωγή αέρα.

Η μετάδοση δεν έχει αλλάξει, με τον κινητήρα να συνδέεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Το σύστημα τετρακίνησης μεταφέρει τη ροπή σε αναλογία 57/43 στον εμπρός και πίσω άξονα, αντίστοιχα, ενώ υπάρχει Torsen διαφορικό στον πίσω άξονα.

Η Manhart έχει βγάλει προς πώληση το εικονιζόμενο αυτοκίνητο, ζητώντας 129.900 ευρώ για να το αποχωριστεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...