Ο Vettel σε συνομιλίες με την ομάδα της Jota Porsche για το WEC του 2024

Σχετικά άρθρα

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας Jota, Sam Hignett, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του προσέγγισε τον Sebastian Vettel για να τρέξει για λογαριασμό της από το 2024, οδηγώντας ένα από τα δύο Porsche 963 LMDh στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC).

Ο Hignett τόνισε ότι οι συζητήσεις με τον Γερμανό σχετικά με το WEC παραμένουν σε πρώιμο στάδιο και ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, λέγοντας:

Μιλάμε με τον Seb, υπάρχουν συζητήσεις, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχει υπογραφεί κανενός είδους συμβόλαιο και σίγουρα δεν έχει δοκιμάσει ένα από τα αυτοκίνητά μας.

Ο Vettel αρνήθηκε να αποκλείσει την πιθανότητα κάποιου είδους επιστροφής στην ενεργό δράση, δηλώνοντας ότι παραμένει σε αγωνιστική κατάσταση. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Suzuka για το Ιαπωνικό Grand Prix του περασμένου Σαββατοκύριακου, ο Γερμανός είπε ότι του λείπει το εκπληκτικό συναίσθημα της οδήγησης ενός μονοθεσίου F1.

Ωστόσο, ερωτηθείς αν σκέφτεται να επιστρέψει, είπε:

Όχι προς το παρόν. Η F1 ήταν το κέντρο της ζωής μου για τόσο καιρό, αλλά μόλις βγεις έξω, συνειδητοποιείς ακόμη περισσότερο πόσο μεγάλος είναι ο υπόλοιπος κόσμος και πόσο μικρή -κατά ένα τρόπο- είναι η F1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο πρόεδρος της FIA υπαινίσσεται την επιστροφή του Michael Masi

Ο πρόεδρος της FIA, Mohammed Ben Sulayem, υποστηρίζει πως είναι πρόθυμος να επαναφέρει τον Michael Masi στην Formula 1, παρά το ότι συνέβη στο...

Η McLaren επιστρέφει στο WEC και το Le Mans με δύο 720S GT3 Evo

Η McLaren ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής (WEC) της FIA του 2024, θέλοντας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στη κατηγορία LMGT3 με...

Τα ρεκόρ που σημείωσε φέτος ο Max Verstappen

Ο Max Verstappen και η Red Bull κυριάρχησαν φέτος, με τον Ολλανδό να κατακτά 19 νίκες στους 22 αγώνες, σπάζοντας μια σειρά από ρεκόρ...