Ειδική έκδοση για Touge καταστάσεις του Subaru BRZ

Σχετικά άρθρα

Η Subaru Ιταλίας παρουσίασε μια ειδική έκδοση της δεύτερης γενιάς του BRZ, που είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην αγορά της γειτονικής χώρας. Ο λόγος για την έκδοση Touge, η παραγωγή της οποίας θα περιοριστεί στις 60 μονάδες, με το κόστος του αυτοκινήτου να είναι στα 49.500 ευρώ.

Το όνομα της έκδοσης προέρχεται από τη διάσημη ιαπωνική λέξη που σημαίνει ορεινό πέρασμα, με το BRZ Touge να διαθέτει πολλά καλούδια. Η έκδοση είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο μπλε Blu Pearl χρώμα, που συνδυάζεται με τις ζάντες OZ Racing Ultraleggera 18 ιντσών, σε χρυσό Race Gold χρώμα και ειδικά λογότυπα Touge στο κέντρο τους.

Η κάθε ζάντα ζυγίζει μόλις 8,7 κιλά και “ντύνεται” με τα Michelin Pilot Sport 4 διαστάσεων 215/40. Εναλλακτικά, μπορούν να τοποθετηθούν οι στάνταρ ζάντες 18 ιντσών που έχουν σκούρο γκρι φινίρισμα, οπότε τα ελαστικά είναι Yokohama BluEarth Winter V905.

Η ειδική έκδοση ξεχωρίζει από το εμπρός splitter, τις πλαϊνές ποδιές με τα λογότυπα της STI, τις προεκτάσεις στον πίσω προφυλακτήρα, το νέο διαχύτη και τη πίσω αεροτομή. Αυτά τα εξαρτήματα είναι ήδη διαθέσιμα ως προαιρετικά πρόσθετα στην Ιαπωνία, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η Subaru τα συνδυάζει ως μέρος μιας ειδικής έκδοσης.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι οι μεγαλύτερες διπλές απολήξεις της εξάτμισης, που φέρουν την υπογραφή της Supersprint και τα γράμματα Touge.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, και κάτω από το καπό υπάρχει ο 2,4-λίτρων ατμοσφαιρικός boxer κινητήρας, που παράγει 234 άλογα και 249 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Subaru καταργεί το Legacy στις ΗΠΑ

Η Subaru Αμερικής έκανε γνωστό πως θα ολοκληρώσει την παραγωγή του Legacy την άνοιξη του 2025, όταν και θα φτάσει στο τέλος του MY2025...

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να...